HTML

Europe in Budapest

A Terra Recognita Alapítvány gondozásában 2011-ben a soros magyar EU elnökségre megjelent kötet hivatalos blogja

Friss topikok

2011.06.15. 12:26 barathgergo

A Europe in Budapest bemutatásra került a Bukaresti Magyar Kulturális Intézetben

A 2011. január 7-én megjelent „Europe in Budapest – a Guide to its Many Cultures” című könyv a Külügyminisztérium támogatásával készült. Az angol nyelvű kiadvány szorosan kapcsolódik a magyar elnökség egyik prioritásként kezelt területéhez, a kulturális sokféleség előmozdításához. A könyv bemutatja az európai népek Magyarországon élő nemzeti kisebbségeinek fővárosunk mindennapjaira és építészetére gyakorolt hatását, továbbá ráirányítja a figyelmet a különböző kultúrák együttélésében rejlő előnyökre. A kiadványhoz mellékelt egyedi térkép segítségével a mű kulturális útikönyvként is kiválóan használható.      

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest a kultúra útikönyv to in its kisebbség alapítvány terra guide europe sokszínűség many recognita cultures


A bejegyzés trackback címe:

https://europeinbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr572985802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása