HTML

Europe in Budapest

A Terra Recognita Alapítvány gondozásában 2011-ben a soros magyar EU elnökségre megjelent kötet hivatalos blogja

Friss topikok

2013.07.03. 00:37 eurbp

Kedvezményesen rendelhető a Europe in Budapest!

A Europe in Budapest. A Guide to its Many Cultures című kötet újszerű megközelítéssel mutatja be Budapestet: a főváros különböző arcait tárja az olvasó elé. Fejezetenként egy-egy nemzeti, etnikai, vallási közösség Budapesthez fűződő múltbéli viszonya kerül ismertetésre - az aktualitásokra is kitérve. Az izgalmas leírások és a lenyűgöző fényképek új és sajátos megvilágításba helyezik fővárosunk képét. Az érdekességeket tematikus sétákon tekinthetjük meg a mellékelt színes térkép segítségével.

A könyv ideális városnézéshez, turistáknak; igényes kivitele miatt kitűnő választás cégeknek külföldi partnerek számára reprezentatív ajándékként és mindenkinek, akit érdekel a főváros sokszínű kultúrája és hagyománya.

A könyv a Kiadótól most kedvezményesen rendelhető 2400 Ft/ db áron!! Részletekért kattintson ide.

masolat_europe_in_budapest_reklam_1372801015.JPG

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest útikönyv angol akció rendelés sokszínűség europe in budapest a guide to its many cultures terra recognita alapítvány


A bejegyzés trackback címe:

https://europeinbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr695388683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása